Waarschuwing
  • Only registered users may add new posts, please login
Familie van den Oever: 10-09-2016

De Dordogne blijft boeien, elk jaar weer. Dit jaar een nieuw onderkomen: La Filolie! Een uitgelezen plek om samen met kinderen, familie, vrienden van rust en ontspannende dingen te genieten. Het leek te mooi om waar te zijn wat we op internet konden vinden over La Filolie, maar het overtrof onze verwachtingen.

Zo'n beetje alle voorwaarden worden vervuld: rust, ruimte, mild klimaat, heel veel bijzondere bezienswaardigheden in de buurt, Bakker op 3km, déchètterie vlakbij, vrijwel geen muggen, prima tennisbaan, prima tafeltennistafel met dito batjes, heerlijk zwembad, ruimte voor pétanque met geïnteresserde paarden op de achtergrond en last but not least heel vriendelijke ontvangst, meteen het gevoel "thuis" te komen en al na één dag het gevoel dat je al dagen vakantie hebt.

Voor de fanatiekelingen ook nog prima racefietsen en mountainbiken in de wijde omgeving, een heuse "eigen" bijzondere grot (Maxange)- moet je gezien hebben!

Met andere woorden: als het in de toekomst lukt om de (klein-) kinderen weer mee te krijgen staat "La Filolie"hoog op het lijstje.

Graag komen we hier terug. Wat een heerlijke plek!

 

Reinier en Nelie van den Oever


zaterdag 10 september 2016
Familie Claes: april 2016

Voor de vijfde maal in "La Filolie"!

Het was weer fijn!

Ondanks het frisse lenteweer hebben we toch genoten! van het verblijf, de natuur en het "samenzijn".

 

de familie Van Herzeele-Claes, Gerd & Dirk, Eline & Marijn

de familie Vleugels-Claes, Rein en Chris en Simon

Els Claes en Gerd Claes-Franser


zaterdag 16 april 2016
Familie Van Diest-Devos: 13 augustus 2016

Lieve Marinus en Liliane,

We mochten genieten van een prachtige vakantie. De ligging van het huis is schitterend. Telkens weer de dag mogen zien ontwaken tussen de heuvels, genieten van het ochtendgloren in de vallei, genieten van de rust.

De gezellige kleine dorpjes in de nabijheid: Cadouin met zijn prachtige abdij, Belvès met de overdekte markt die getuigt van de rijke geschiedenis. Op sommige dagen kan je er genieten van een gezellige drukte, maar ook daarna van een ingetogen rust die terugkeert na ieder bezoek.

Het was fijn te genieten van het samenzijn met de ganse familie. Het huis is prima ingericht. We vonden er een huiselijke sfeer met daarbij een prachtige inrichting van o.a. de keuken en badkamers. Maar vooral de overdekte uitbouw met zicht op zwembad en vallei is geweldig! Het verschaft je een gezellige plek op elk moment van de dag. De ligging is een schitterende bescherming tegen de soms felle zon op de middag. Dit hebben jullie prachtig gedaan!

Het heerlijke zwembad met warmwater douche. Het tennisveld was voor ons een ontdekking. Voor het eerst speelden we en kregen we les van "Peter". We genoten van het dubbelspel met drie generaties. De jeugd heeft duidelijk de kriebels te pakken gekregen... dit wordt zeker en vast vervolgd...

We komen hier zeker terug want ook de omgeving heeft zoveel te bieden waar we nog niet aan toegekomen zijn, gewoon omdat deze stek je vakantie schenkt, en de dagen voorbij vliegen. Je voelt de vrijheid. "vacances". Genieten van elke dag dat lukt hier buitengewoon. Dank je wel, lieve Liliane en Marinus voor de zorg en de aandacht die jullie haast onopgemerkt besteden voor jullie gasten. Het was een fantastisch verblijf!

Familie Van Diest - Devos

Mechelen, België


zaterdag 13 augustus 2016
Familie Claes: april 2017

Een zonovergoten week...... volop genieten, ieder op zijn manier....

Het was weer een paradijsje! waarvoor we zeer dankbaar zijn!

Families Van Herzeele-Claes, Fleugels-Claes en Gerda Claes-Fransen


zondag 16 april 2017
Familie van Ierschot: mei 2017

Wij kijken terug op een heerlijke vakantieweek op een ideale plek. Een waar paradijs!

Op de regenachtige dagen hebben we uitstapjes gemaakt naar Domme, Brive en Sarlat la Canéda, en gelukkig hebben we elke dag van het verwarmde zwembad kunnen genieten. Een ideale plek voor de kinderen, die hier graag wilden blijven wonen!

De tennisbaan, de ruimte, het speeltoestel en het fijne zwembad maakten dat ze zich geen seconde hebben verveeld.

Wij komen nog eens terug!

Hartelijke groet, fam. van Ierschot uit Voorburg


zaterdag 20 mei 2017
 
Powered by Phoca Guestbook